Edirne Firma Rehberi

Wiki Article

Edirne Adalet Kasrı, Edirne Sarayı’nda yer alan ve Kanuni Sultan Süleyman tarafından 1561 yılında Mimar Sinan’a yaptırılan bir yapıdır . Sarayın sağlam kalan tek binası olarak günümüze kadar ulaşmıştır.

Bunun yanında herhangi bir lisans ya da ön lisans softwareını tamamlayıp yabancı dil bilen kişiler Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Tur Rehberliği Eğitimi'ni başarıyla tamamlayarak da bu mesleği yapmaya hak kazanır. Bu şartları sağlamayan kişilerin tur/turist rehberi olarak sayılması yasalarca suç teşkil etmektedir. 

Edirne Kent Ormanı, Edirne halkının hafta sonları ve tatil günlerin piknik alanı, kamp alanı olarak kullandığı yerlerden biridir. Edirne’de yer alan kent ormanını ziyaret etmeden buradan gitmemelisiniz. Şehir merkezine 2 km uzaklıkta olan ormanda, doğanın tadını çıkarın.

Eski Saray’ın bulunduğu alanda yer alan Edirne Balkan Savaşı Şehitliği ise Balkan Savaşı sırasında esir düşen ve hayatlarını kaybeden sivil ve askerlerin anısına yaptırılmış bir şehitliktir.

Osmanlı İmparatorluğu’ndan miras kalan eserler bakımından İstanbul ve Bursa’nın ardından üçüncü sırada yer alan Edirne her yıl temmuz ayında düzenlenen Geleneksek Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile sadece ülkemizden değil dünyadan da sayısız misafir ağırlamaktadır. Nefis yemekleri ile ilgi odağı olan ve hem kış hem de yaz turizmine katkı sağlayan Edirne’ye en az üç gününüzü ayırarak doyasıya gezmenizi tavsiye ediyoruz.

Bu fikri cepte bulundurun. Edirne çorlu firma rehberi gezimize Selimiye Camii ve civarından başlıyoruz. Sonrasında ise peşi sıra Edirne’de gezilecek yerleri geziyoruz. İşte advertım adım Edirne gezi rehberi.

1880 yılında yapılan Sveti Georgi Bulgar Kilisesi, Edirne merkezine oldukça yakın tabir yerindeyse Edirne’nin arkada sokaklarında minnacık bir kilise olarak çorlu firma rehberi karşımıza çıkıyor.

You can e mail the location operator to let them know you were being blocked. Please incorporate Whatever you have çorlu firma rehberi been performing when this page arrived up and the Cloudflare Ray ID observed at the bottom of this site.


Murat Koltuk Kanepe Berjer Köşe Takımı Sandalye Döşeme Keşan

Mail adresi ve diğer bütün iletişim kanallarımızı açık tutarak siz değerli müşterilerimizin hizmetlerimize her zaman ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

Selimiye Camii, Edirne'de gezilecek yerler dendiğinde akla ilk gelen tarihi yapılardan biri. Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlu ve halefi II. Selim tarafından yaptırılmış. II. Selim padişah olduktan 3 yıl sonra 1569’da yapımına başlanmış ve öldükten bir yıl sonra 1575’te tamamlanmış.


Ambalaj Sanayı Firmaları

Şahsi veya kiralık araçla: Bulunduğunuz yerden Marmara Bölgesi’nin kuzeybatısına doğru yola çıkmalısınız.

İbrice Limanı’na edirne iş rehberi gelmek için Keşan ilçesine ulaşabilir ve oradan limana giden yolları takip edebilirsiniz.


Yasin Oto Kurtarıcı Çekici Keşan Ipsala Malkara Enez Gelibolu Şarköy Uzunköprü Edirne

Uçakla: Şehirde havaalanı bulunmadığı için yaklaşık one hundred fifty kilometre uzaklıktaki Tekirdağ Çorlu Havalimanı’na yapacağınız uçuşun ardından aktarma yaparak şehre ulaşabilirsiniz.

İletişim bilgilerini her zaman güncel tutuyoruz. Bu sayede firmamızdan temin edebileceğiniz bütün firma rehberi ihtiyaçlarınızda bir telefon kadar yakınınızda yer alıyoruz.

Report this wiki page